3.04.2019 г., 8:46 ч.

Избори на хоризонта 

  Поезия » Гражданска
421 0 0

                                           Пак започна надпревара

                                           кокала кой ще набара,

                                           кой в мътната вода ще хване раци,

                                           кой голям сом с мустаци?

                     

                                           Надпревара, с агитация яка

                                           на труженика, интелигента и селяка

                                           по медии, с плакати, на ухо,

                                           под масата от двайсет до сто!

                  

                                           Докато се качат на престола

                                           и подкарат народа като вола.

                                           Хванат ли му здраво юздите,

                                           в забвение ще останат обещанията

                                                                        и хвалбите?!                          

© Никола Яндов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??