29.07.2009 г., 21:40 ч.

Избрах твоя превод да е верният 

  Поезия » Любовна
660 0 3

Избрах  твоя превод да е  верният,

защото истините не спестяваш.

И грубостта,  оная скверната,

 я пишеш, без да заблуждаваш.

Огледай първо материала, нека

 да имаш поглед за начало.

 Листата  пълнят се полека,

а аз по мъничко ще давам...

Ще спирам на моменти, за да пуша,

 тогава можеш да не пишеш.

Гласът понякога не слуша

 сърдечните ми позиви за дишане.

Ще понакъсвам с мокрописа,

 и те (сълзите) знаят много.

Но ти    пиши си, не въздишай.

Заслужила съм всяко "сбогом”.

И всяко  лошо падане по пътя

заслужила съм, даже ми е малко.

Отдавна Бог съм го отлъчила

от своя  тухлен храм... Без „жалко”.

 

Недей усуква, ставам  симпатична,

когато видиш  синия ми  взор далечен.

А близо само пръстова частичност

 ще е до теб, във превода съм вече.

 

© Ниела Вон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??