Метафотично, не буквалистично
не съм метафора, а буква.
Буквалистично, не метафорично
дърветата шептят от скука.
Дълбаят есенните драми
по пейки, мебели и къщи.
Но няма кой да ме спаси и
умирам като слънчев пушек.
© Йоана Всички права запазени