21.02.2018 г., 11:30 ч.

Липсваш ми 

  Поезия » Любовна
628 0 1

Слънцето залязва, а Луната изгрява,
но моята душа не те забравя.
В мислите ми ти сега,
прегръщаш ме в самотната тъма.
В очите ми напират сълзи,
а в душата ми мъката пълзи.
Сърцето ми тъжи в самота
и търси твоята топлина.
Всичко в мен плаче и не спира,
защото без теб и духът ми умира.
Искам те, искам те до мен сега,
за да върнеш моята душа.
Нека любовта ти силна
ме обгърне в приказка омайна
и да заживеем в мечти,
само аз и ти!
Но навън се разсъмва
и моят сън изчезва.
Денят ме натъжава 
и с мъка продължава.
Само мисълта за теб в нощта 
ме кара да продължа.
Само ти ми даваш сили да живея,
само ти ме караш да летя.
Обичам те!
Ти си моята мечта!

© Венета Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??