8.06.2018 г., 2:43 ч.

Изгрев 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
681 1 1

малко преди седем

по пътеката от светлина

пара се вдига от повърхността

аз отново съм студа на въздуха

ти – топлината на водата

и срещаме се винаги за кратко

но усещам те със часове

помня те за дни

обичам те с години

 

© Бри Анна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "и срещаме се винаги за кратко
    но усещам те със часове"

    Ееееееее... супер!
Предложения
: ??:??