5.06.2008 г., 20:27 ч.

Изгревът на Сърцето 

  Поезия » Пейзажна
530 0 1

 

Изгревът на Сърцето

 

 

Дълбоко в мен тъжи малката светиня.

 

Стои и плаче, нежно ме докосва с мигли.

 

Къде сам аз, къде са моите деца,

къде са ветровете на прерийната радост?

 

Къде са малките листа на моите ръце?

 

Къде е лепкавата кал, в която сам родена -

къде ли е душата на нашата сесттра,

къде ли е милувката на сребърния вятър?

 

Къде е светлината на дъгата, която озарява моята душа?

 

Нима вятърът не духа вече, нима съм само "аз" на този свят?!...

© Тони Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??