21.06.2020 г., 15:44 ч.

Изгрява лято 

  Поезия » Друга
702 0 3

Слънцето преплита се с косите ми
и след себе си оставя злато.
Топлината му искри в усмивка
и изгрява лято.
Връща се отново там, където 
не си е тръгвало наистина.
Лятото живее край морето
във черупка мидена.
Шепне на вълните и на вятъра
как му липсват твоите длани.
И очаква търпеливо времето
ти също да останеш.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, че прочетохте!
    Лятото да е винаги с вас!
  • "Връща се отново, там където
    не си е тръгвало наистина"
  • "Лятото живее край морето
    във черупка мидена."
Предложения
: ??:??