11.05.2019 г., 13:53 ч.

Изгубен 

  Поезия » Философска, Оди и поеми
429 0 0

Изгубен в гъстата мъгла
Все притичвам напосоки
Със замъглена и глава
Влизам в адове дълбоки

 

Напреде само тъмнина
Нечий стонове се чуват
Дали и моите те не са? 
Все пак хората бленуват.

 

Градът - фалшива светлина
Няма там за мен утеха
Хора-опасная пасмина
Вярата ми те отнеха

 

Празнината ми е булка
Не ще и чуя детски плач
Мъртви свирят на цигулка
В сън венчае ме палач

 

Изморих се ази вече
Очаквам скоро тук смъртта
Времето ми тук изтече
Заровете ме в пръстта.

© Никой Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??