31.05.2012 г., 20:57 ч.

Изгубен в погледа 

  Поезия » Любовна
545 0 1

Понякога се вглеждам във очите ти,
където се изгубвам неусетно.
Със блясъка си тайнствен ме отвличат
в пространството си синьо, едноцветно.
"Понякога" е доста относително -
поглъщат ме във бездната си всявга.
Остава само чувството мъчително:
когато се намеря... теб те няма.

 

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??