May 31, 2012, 8:57 PM

Изгубен в погледа 

  Poetry » Love
546 0 1

Понякога се вглеждам във очите ти,
където се изгубвам неусетно.
Със блясъка си тайнствен ме отвличат
в пространството си синьо, едноцветно.
"Понякога" е доста относително -
поглъщат ме във бездната си всявга.
Остава само чувството мъчително:
когато се намеря... теб те няма.

 

© Кавалер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??