15.02.2008 г., 20:44 ч.

Изгубих се 

  Поезия » Философска
673 0 2

Изгубих себе си,

докато следвах мечтите.

Изгубих мечтите,

връщайки се към мен...

А къде съм аз?

Къде е пристана на моя ден?

Къде е мойто място?

... без идеали, цели и мечти,

Дали така - откъсната от всичко,

ще иска някой да ме приюти?

Къде е моята стихия,

дали ще чуя своя зов,

дали в стремежа си към „нещото",

не пропуснах своята любов?

Къде съм аз? Кажете, моля!

Дали зад фалшивия смях,

дали зад кулисите или зад сцената -

без да искам май се разпилях.

Загубих себе си...

Загубих всичко, което душата гради,

но може би, там, „зад ъгъла",

чака някой, който ще ме възроди!

© Яна Келорска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??