6.05.2009 г., 13:14 ч.

Изход 

  Поезия
706 0 25

                          Изход


Прозрачна съм, дори със седем кожи
и още две, за да достигна Ада...
Прозрачна съм - кое на мен заложи...?
Бохемство ли, кинжал ли, серенада...?

Със сетните пожари тлея нощем,
с утрото съм пепел... и съм слама...
Но виж за скорпиона мога още
изход в огнения кръг да стана...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??