27.05.2017 г., 21:50 ч.

Изкуство 

  Поезия » Пейзажна, Философска, Свободен стих, Друга
569 1 2

Кого заблуждавам, освен мен самия?
Че способен е някой да изрази на хартия.
Душата свободна, жадуващо тяло.
Човек на половина, понякога цяло.

 

Пейзаж кой способен е в думи да свие?
В цветове или ноти, останки да скрие.
Останки от себе си, от дух извисен.
Да бълва творение, всеки нов ден.
 

Творец такъв се не е раждал все още.
Творец е всеки, та дори пияният нощем.
Но дали е творбата му, искрено чиста?
Дали утре, няма той да размисли?

© Мъро Биков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • До болка откровено!
  • Именно закщото не всичко може да се опише с думи, Бог ни е дал чувствата...те са думите на душата. Поздрав за текста!
Предложения
: ??:??