22.05.2022 г., 21:06 ч.

Изкуство 

  Поезия » Гражданска
209 0 0

Изкуство
 

Времето назад, остава пусто - 
обрано от всяка светска суета. 
Всеки миг напред градя с изкуство, 
и така до... където извървя!

 

Тревогите са луксозна дреха
в която, не мога да се побера,
умът ми, тези мисли е отрекъл - 
сърцето тихо легна във мира!

 

Времето ми напълно оправдано
е в ритмичност на сърдечния ми пулс,
денят оглежда слънчевото огледало, 
луната свива одеало, да приспя нощес!

 

Душата ми намира половинка
с която безсловесно се разбира
в безкрайното да магнетизира
човешкото ни бързане - в щастливо!

 

И всеки миг е избор от желания
в личното ни търсене на истина,
без вина, в илюзия и оправдания 
в живота, най - голямото изкуство!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??