20.10.2018 г., 22:53 ч.

Потребна съм 

  Поезия » Друга
2028 23 32

Когато този свят за чувствата е тесен,
открадвам си от охлюва черупка.
Приятел тръгва с мен, прегърнал песен.
Боли сърцето. Тихичко, но тупка.

 

Когато облак сив за мене тихо плаче,
душата ми зад себе си се крие
и леден вятър-тъжно, сламено сираче,
с изпредена коприва сълзи трие.

 

Когато всяка дума струва сухо злато,
омразата ми от любов прелива.
Усмивка шарена дарява ми дъгата.
Потребна съм, дори напук, но жива...

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??