12.01.2019 г., 0:28 ч.  

Излишни 

  Поезия » Друга
342 2 0

Кой ви каза,че вече сме стари,

че излишни сме тук и сега!

Май ви пречим! А? Хайде шамáри!

Позабравихте някой неща.

 

Как ви бършехме мокрото дупе

и повивахме в три пеленѝ.

От безсъние нямахме празник,

празник беше да склóпим очи.

 

Как боляхме с вашите болки,

как ви милвахме чак до зори...

Ний стареехме - вие растяхте...

А сега сме излишни! Нали!

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??