измамно слънце
остарели украси
година нова
...
кал киша и прах
измамна илюзия
още е зима
...
фалш и суета
озъбени усмивки
в измамен свят
...
измамно искри
фалшивото шампанско
без мехурчета
...
измамни мечти
кокетно намигват ти
на стар булевард
© Весислава Савова Всички права запазени