12.09.2009 г., 11:07 ч.  

Изненада 

  Поезия » Друга
476 0 4

На захаросаната картичка -
два лебеда със шиите сърце оформят;
синьо синя е водата,
безбрежна като любовта,
която се кълнеш, че ми изпращаш.

А аз поглеждам в лоното на вятъра
и виждам как сърцето ти е
като смачкана хартия
с написан неизпратен стих
и се подмятка безотрадно.

Пък аз си мислех, че мъже не пращали
любовни картички!

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??