3.01.2020 г., 10:13 ч.

Изнервено 

  Поезия » Друга
455 8 18

Убивам се, с кафетата, цигарите.
И битките, все кауза пердута.
Диети нови, все заменят старите,
без сол, без сладко, кисело и люто.

И не е чудно, че съвсем найлонов е,
вкусът на хяба. Полуфабрикати.
Живея ли? Живот от полутонове,
почти любов, мечти почти крилати.

А плащам с истински сълзи. На касите.
Касиерът-дявол истини сумира.
На музата безкрили са Пегасите.
Живея май, но все ми се умира...

Прелива ми. Крещя. Негодувание.
Клюкарската ви клика пак ми "свети"...
Дебела съм. Затънала в незнание,
и глуха за добрите ви съвети!






 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??