12.11.2019 г., 8:03 ч.

Изобилие 

  Поезия » Философска
629 0 0

Животът ни носи изобилие

с успех се увенчава моето усилие

да творя, да случвам, да дерзая...

Мечтите си да сбъдвам аз желая!

 

Богата съм душевно на любов,

не ще остане празен моят зов – 

за благоденствие на всички същества,

Вселената ще чуе моята молба!

 

Благодаря, че съм слязла на Земята,

за да бъда част от Светлината,

да помагам на себе си и на света,

за да пребъде обичта!

 

Нека да си подадем ръце

разделението, за да спре!

Нека бъде мир в сърцата

да сме здрави, сити, искрени като децата.

Изобилие да стича се навред,

за да няма войни занапред!  

 

Хората да се радват на ценни блага,

да пазят природата – Майка Земя,

да ценят малките неща

и да не разхищават вещи в знак на суета!

© Елена Трендафилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??