3.03.2009 г., 8:36 ч.

Изповед 

  Поезия » Друга
518 0 1
 

Дадох си обещание

и не го удържах.

Пак наивна бях

и мъката проклех.

В очите пак

тъгата взе предел.

Слънцето угасна

и стана тъмно.

Даде път на нощта...

Станах нощно момиче,

обвито в мъглата на нощта,

вместо в шала от светлина.

Усмивката ми изчезна,

в безличната бездна

От сълзите си -

 езеро създадох,

което нарекох с твоето име.

Светкавица порази ме,

но не рани ме

така, както ти го направи.

© Теди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!И на теб честит празник,но на патерици
Предложения
: ??:??