11.10.2019 г., 13:39 ч.

Изповед 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
917 0 0

Прикована от поглед...

Свела глава...
В краката ти падам... 
Подаваш ръка...
Оголваш душата...
Струи светлина... 
Искрица в очите...

 

Вълнение... Смирение... 

 

Пътя е труден, трънлив.
Избора крие се само в сърцето. 
Любовта е единствената
посока към Бога... 
Душата лекуваш,
даваш насока... 

 

Отдавна избран си!
Вяра си, Благослов!
Всички сме грешни, 
за да се слеем
един ден с Бог!

 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1380 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??