Прикована от поглед...
Свела глава...
В краката ти падам...
Подаваш ръка...
Оголваш душата...
Струи светлина...
Искрица в очите...
Вълнение... Смирение...
Пътя е труден, трънлив.
Избора крие се само в сърцето.
Любовта е единствената
посока към Бога...
Душата лекуваш,
даваш насока...
Отдавна избран си!
Вяра си, Благослов!
Всички сме грешни,
за да се слеем
един ден с Бог!
© Екатерина Глухова All rights reserved.