23.05.2008 г., 11:49 ч.

Изповед 

  Поезия » Друга
537 0 5

Като роза след роса съм свежа

от твоята усмивка или жест

божествена кралица флора нежна

благодаря за мен е чест

 

Благодаря за двете ни слънца

децата ни те вече са жени

и с тебе в техните лица

четеме сбъднати мечти

 

За обичта и вярата благодаря ти

за топлото ти рамо и кураж

за това че думите ми в гняв изляти

за теб са само блед мираж

 

И най-накрая че в сърцето

мястото за теб е резерве

дори и даже от небето

да слязат всички богове

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??