Като роза след роса съм свежа
от твоята усмивка или жест
божествена кралица флора нежна
благодаря за мен е чест
Благодаря за двете ни слънца
децата ни те вече са жени
и с тебе в техните лица
четеме сбъднати мечти
За обичта и вярата благодаря ти
за топлото ти рамо и кураж
за това че думите ми в гняв изляти
за теб са само блед мираж
И най-накрая че в сърцето
мястото за теб е резерве
дори и даже от небето
да слязат всички богове
© Гинка Любенова Косева All rights reserved.