21.08.2008 г., 6:59 ч.

Изречена тишина 

  Поезия » Любовна
894 0 18
 

                                   Изречена тишина

 

 

                                 Всеки чува своята тишина...

                                 покрила твоите и моите признания...

                                 ... тишина, пълна с изричане...

                                 Прелиствам се... И чувам шепот:

                                 "Намерих те и те видях такава,

                                 каквато искаш да бъдеш."

                                 Отварям всяка моя мисъл

                                 (отброявам звук след звук)

                                 и ти изпращам щастие...

                                 А тишината няма да е същата...

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??