1.10.2011 г., 16:30 ч.

Изроди 2011 

  Поезия » Друга
600 0 1

Аз от ада ще изплувам

с бюлетината една.

Имам право да гласувам

за големите лайна.

 

Демокрация в готовност.

Свободата тържествува.

Аз със мойта непреклонност

ще гласувам, че си струва.

 

Тъй удобно е, защото

аз със вот съм надарен.

Ех, боклука и лайното -

между тях съм раздвоен.

© Сандостен Калций Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??