Аз от ада ще изплувам
с бюлетината една.
Имам право да гласувам
за големите лайна.
Демокрация в готовност.
Свободата тържествува.
Аз със мойта непреклонност
ще гласувам, че си струва.
Тъй удобно е, защото
аз със вот съм надарен.
Ех, боклука и лайното -
между тях съм раздвоен.
© Сандостен Калций All rights reserved.