30.01.2016 г., 10:55 ч.

Изстрадала душа 

  Поезия » Друга
608 0 0

Винаги обречена да страда.
Почернена със злоба и предателство.
Душата и е като дълбока клада.
Сълзите и, са важно доказателство. 

Добра била със всеки,
но опарена остана от живота.
тежко бреме ли ще е за веки.
Не ще ни злато, ни останалото във имота.

Една изстрадала душа.
Наранена и опетнена.
Скитайки, безсънна през нощта.
Вярвайки, че никога не ще бъде победена.

 

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??