25.01.2014 г., 16:57 ч.

Изтръпвам! 

  Поезия
482 0 0

Изтръпвам,

но не знам дали е от студ!

Усещам тръпки,

съзнание на луд.

 

Сълзите се стичат по лицето!

Топли са! Усещам контраст.

Следи оставят по сърцето!

Дълбоки са! Приличат на пропаст.

 

Ръцете ти са така нежни,

докосват душата ми!

А думите ми прилежни

как скриват самотата ми!

 

Изтръпвам,

но знам, че не е от студ!!

Усещам тръпки по цялото тяло.

Разбрах! Обичаш съзнанието ми полудяло!

© Десислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??