10.02.2018 г., 15:40 ч.

Изворе... 

  Поезия » Любовна, Философска, Свободен стих
864 1 4

Изворе...

 

Не искам вино, а вода 

не искам цял живот,

копнея мигове живот,

в които само да обичам...

© Лили Вълчева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Вино и любов »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??