Feb 10, 2018, 3:40 PM

Изворе... 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse
869 1 4

Изворе...

 

Не искам вино, а вода 

не искам цял живот,

копнея мигове живот,

в които само да обичам...

© Лили Вълчева All rights reserved.

The work is a contestant:

Вино и любов »

14 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??