Жаден за любов
Жаден за любов си ти,
аз с теб искам да съм,
разбери,
искам да виждам
постоянно
пламъка в очите ти.
Ето,
вземи,
давам ти всичко мое,
любовта си ти давам,
изпий я цялата,
гледай само да не се задавиш,
защото тя е много,
а не малко,
давам ти сърцето си,
вземи го,
в замяна не искам нищо друго,
освен да получавам
същото от теб.
Не искам да си с мен насила,
върви, щом мислиш,
че с нея ще си по щастлив,
но знай, че има някой,
който вечно ще те чака,
но и много ще го боли.
ОБИЧАМ ТЕ!!!!
© Джулияна Николова Всички права запазени
Открий го!