Oct 31, 2009, 10:12 PM

Жаден за любов 

  Poetry » Love
559 0 1

Жаден за любов

 

Жаден за любов си ти,

аз с теб искам да съм,

разбери,

искам да виждам 

постоянно

пламъка в очите ти.

Ето,

вземи, 

давам ти всичко мое,

любовта си ти давам, 

изпий я цялата,

гледай само да не се задавиш,

защото тя е много, 

а не малко,

давам ти сърцето си, 

вземи го,

в замяна не искам нищо друго, 

освен да получавам 

същото от теб.

Не искам да си с мен насила,

върви, щом мислиш, 

че с нея ще си по щастлив, 

но знай, че има някой, 

който вечно ще те чака,

но и много ще го боли.

ОБИЧАМ ТЕ!!!!

 

 

© Джулияна Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??