21.06.2017 г., 21:27 ч.

Жадни светлопади 

  Поезия » Пейзажна
672 2 21

В гората нежно се стели

пътеката, обвита в мъгла.

Над нея лъчи без предели

размахват светли весла.

© Стойчо Станев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??