Жадувам да си новото начало
надхвърлящо предишна красота
и бъдещето да е огледало
рисуващо те с живата мечта.
Надхвърлящо предишна красота
да бъде лято с приказна съдба
и да почувствам чисто любовта
с уханната, разцъфваща липа.
Да бъде лято с приказна съдба
и творчески да грее пак Светликът,
да надделее честната борба,
след всеки дъжд дъги да се издигат.
И творчески да грее пак Светликът
и всичко да е нежно, и узряло,
и звездно нощите да ни намигат...
Жадувам да си новото начало
© Асенчо Грудев Всички права запазени
Благодаря ти, Валентина!