Jun 5, 2022, 11:29 AM

Жадувам да си новото начало... 

  Poetry » Love
529 2 7

Жадувам да си новото начало

надхвърлящо предишна красота

и бъдещето да е огледало

рисуващо те с живата мечта.

 

Надхвърлящо предишна красота

да бъде лято с приказна съдба

и да почувствам чисто любовта

с уханната, разцъфваща липа.

 

Да бъде лято с приказна съдба

и творчески да грее пак Светликът,

да надделее честната борба,

след всеки дъжд дъги да се издигат.

 

И творчески да грее пак Светликът

и всичко да е нежно, и узряло,

и звездно нощите да ни намигат...

Жадувам да си новото начало

© Асенчо Грудев All rights reserved.

The work is a contestant:

Ноти за лятна песен »

22 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??