3.04.2010 г., 17:18 ч.

Жажда 

  Поезия » Любовна
602 1 3

 

Пила ли си утринна роса

от шепите на влюбен мъж?

 

Пие ми си от устни на жена -

от твоите устни,

които неведнъж

сънувал съм наяве досега.

 

Пие ми се от устни на жена.

Не искам жаден да умра...

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??