Apr 3, 2010, 5:18 PM

Жажда 

  Poetry » Love
652 1 3

 

Пила ли си утринна роса

от шепите на влюбен мъж?

 

Пие ми си от устни на жена -

от твоите устни,

които неведнъж

сънувал съм наяве досега.

 

Пие ми се от устни на жена.

Не искам жаден да умра...

© Иван Мишев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??