25.03.2019 г., 22:52 ч.

Жалба 

  Поезия » Гражданска
267 0 1

Генерале, генерале????

Яли, пили, крали...

А народът жали, жали

за Ботевите идеали!

 

Генерале, генерале!!!!

Крали, пили, яли...

А народът жали, жали

за хайдутите си стари!

 

Генерале, генерале...

Крали, крали, крали!

А народът беден жали!

За Родината си жали!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??