23.01.2014 г., 19:32 ч.

Жар птица 

  Поезия » Бели стихове
545 0 0

нестинарка

стъпвам по овъглени сънища

в жаравата се гушат

неразказани предания

пепел при пепелта

и съм едно със себе си

 

тлеене

мислите са метеорити

изгарящи в целувка

с погледа на некромантка

 

вчерашни надежди

връзват панделки от спомени

в косите ми

дланите жадуват

за бои и нежни тъкани

танцувам върху

хиляди парченца слънце

с ръце върху невидимите рамене

на неканен дух

 

изписвам „сбогом”

с въглен върху кожата си

нищото ми пожелава

лека нощ

© Есен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??