нестинарка
стъпвам по овъглени сънища
в жаравата се гушат
неразказани предания
пепел при пепелта
и съм едно със себе си
тлеене
мислите са метеорити
изгарящи в целувка
с погледа на некромантка
вчерашни надежди
връзват панделки от спомени
в косите ми
дланите жадуват
за бои и нежни тъкани
танцувам върху
хиляди парченца слънце
с ръце върху невидимите рамене
на неканен дух
изписвам „сбогом”
с въглен върху кожата си
нищото ми пожелава
лека нощ
© Есен All rights reserved.