18.06.2017 г., 10:27 ч.

Желание 

  Поезия » Еротична
1300 6 5

Желание..

 

По тялото оставям ти следи,
захапката е белег на страстта.
Дъхът ми – вятър в твоите коси,
и цвят, червен по цялата снага...

 

Ще влизам в теб. Понякога до болка.
И нежност ще изпросиш с малко срам.
И аз ще ти даря. С езика – обиколка,
със влага ще угасне твоя плам...

 

Ръцете ми по тебе ще рисуват,
по кожата ти – с пръсти любопитни,
докосвам те и стискам все по-лудо,
ти цялата гориш от ненасита...

 

И сливаме се сякаш сме реки,
с очи ще ме помолиш да изливам.
Ще бързам бавно. После ще вали.
Дъжда от мен със устни ще изпиваш...

 

И този акт превръщаме в стихия,
от бесните желания сме чудо!
Романтиката после. Нека е магия!
Сега ще те обичам от възбуда!...

 

Данаил Антонов
Danny Diester
Diester's Poetry
09.06.2017

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??