14.02.2019 г., 8:36 ч.

Желание 

  Поезия
207 1 0

 

За миг смирено да тъжа,
а после смело да заплувам
във локви, мътни от лъжа.
Да съм си сал. Да не будувам

 

посред безкрайни страхове
за собствената смешна кожа.
Сто побеснели ветрове
да ме издухат. Да не може

 

сълзата да ме събере
във прежаднелите си шепи.
В едно измислено море
да съм миражен бряг. И шепот.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??