19.10.2022 г., 13:08 ч.

Желание 

  Поезия
192 0 0

Ако можех да си пожелая нещо,

То щеше да е времето да можеше да спира.

Да остана в ръцете ти горещи

в които съм така щастлива.

 

В тях забравям грижи и неволи.

В тях светът прекрасен изглежда.

И отминават сезоните,

Докато горя от надежда.

 

Че бъдещето все пак може да е по-светло.

Че утрешният ден ще е по-добър.

Ех, да можех да остана в ръцете ти,

За дълго.

 

Да изгарям, трептя,

Да се стопя от очакване.

А после да съм твоя до безпаметност,

Докато устните ти ме целуват бавно.

© П.В.

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??