29.08.2008 г., 0:18 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
756 0 2

 

Самотен, в мрака на нощта,

унесен от ласките на вятър тих, спокоен,

сънувах твойта красота.

В мрака слънце ярко ме огря

и утрото не закъсня, щом зърнах те пред мене.

 

Нима висока, стройна, бе дошла

в тоз затвор без изход на моята душа?

Твоят дъх и твойта ласка

запалиха в мене огън нов

и със страст целунах устни сочни.

Аз цял съм твой, любов.

© Паулина Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??