3.01.2006 г., 19:13 ч.

Желание 

  Поезия
655 0 1

Ти си част от моя свят-
светът във сърцето ми.
Ти си любимия ми цвят-
цветът на душата ми.

 

Любимите ми звуци
са в твоето име.
То често ме стопля.
Аз знам, че те има

 

Дори и да виждам,
че те няма до мен
аз живея с мечтата
да те срещна някой ден.

 

Сутрин се събуждам
и съзирам те в зората,
сещам се за тебе
гледайки луната.

 

Вечер сред звездите
виждам те като сияние.
И в сърцето, и в очите
ти си моето желание.

© Маргарита Дянкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??