24.01.2006 г., 20:25 ч.

желание 

  Поезия
667 0 4
Едно едничко желание имам
да полетя на крилете на нощта.
Светлината от целия град аз да взимам
и да пръскам навред топлина.
Ще обикалям дорде просветли се
дорде и капчица нощ не остане.
После събрала светлина за всички
ще даря на хора, цветя и на птички.

© Даниела Илчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??