Jan 24, 2006, 8:25 PM

желание 

  Poetry
670 0 4
Едно едничко желание имам
да полетя на крилете на нощта.
Светлината от целия град аз да взимам
и да пръскам навред топлина.
Ще обикалям дорде просветли се
дорде и капчица нощ не остане.
После събрала светлина за всички
ще даря на хора, цветя и на птички.

© Даниела Илчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??