21.07.2007 г., 13:24 ч.

Жена 

  Поезия
461 0 5
       Жена си,
       но имаш страшна сила,
       зад маска,
       нежна душа си скрила.
       От смях и плач
       е твоето лице.
       А как лудо 
       играеш ти хорце?
       В сърцето скриваш
       туй, що ти тежи.
       Не казваш,
       някой ще се натъжи.
       Родена си за любов,
       красота,
       но все те спрягат
       с дума суета!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??